De LindenhofVerkoopstyling

<p>gerestylde slaapkamer
</p>
gerestylde slaapkamer

Bij een bezichtiging heeft een kijker vaak al in de eerste paar minuten een keuze gemaakt!
Om een goede indruk te maken kunt u een verkoopstyliste inschakelen.

De Lindenhof maakt met verkoopstyling uw woning verkoopklaar. Wij zorgen voor een optimale presentatie en u maakt een onvergetelijke eerste indruk. Er komen meer kijkers en uw woning wordt sneller verkocht voor de beste prijs.

Het is gebleken dat het uitgeven van 500 euro aan restylen meer resultaat geeft dan het verlagen van de verkoopprijs met 5000 euro.  De kleine investering kan zich dus dubbel en dwars terugverdienen.
Het is van belang deze styling te laten plaats vinden voordat de foto’s van uw woning gemaakt en op internet geplaatst worden.

Werkwijze

Na een geheel vrijblijvend intakegesprek bij u thuis, maken we een afspraak om op korte termijn te beginnen met de verkoopstyling. Er volgt dan een uurtarief van 55,- euro excl. btw.
U krijgt geen ingewikkeld rapport maar wij pakken de ruimtes snel en doelgericht aan.

Basisverkoopstyling houdt in dat de verkoopstyliste met u als bewoner de woning bekijkt en direct aan de slag gaat om de ruimtes zo optimaal mogelijk te presenteren.
Door de inrichting te herindelen, ziet u al heel snel resultaat. Bovendien maakt onze styliste gebruik van basis accessoires om uw huis nog aantrekkelijker te maken voor de potentiële kopers. Doel is om uw huis een rustige uitstraling te geven waarin iedereen zich thuis voelt.
U kunt zelf natuurlijk de helpende hand bieden om de kosten zo laag mogelijk te houden.
Dit gaat ongeveer vier uur duren en na de Basisverkoopstyling valt het onmiddellijk op dat er meer ruimte en licht in de woning is gecreëerd.

Maak een afspraak met verkoopstyliste Jolande Thoonen.


modelwoning


sfeerfoto slaapkamer